Tesseron, Cognac Tresor

9,995.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Trésor är en 100% 1. Cru de Cognac Grande Champagne, sammansatt av Ugni Blanc, Colombard och Folle Blanche - en blandning av ca 100 olika eaux-de-vie, som alla är utvalda på grund av deras extrema finess. Genom flera generationer har Trésor lagrats i källare med olika underlag och fuktighet. Lagringen sker på speciella fat, som kallas Tiercons, i Tesseronfamiliens Paradis - det område där husets äldsta och finaste congnacs lagras.Trésor är inget mindre än en smakmässig explosion av både mogen och kokt frukt med lite mer kryddiga toner, vilket resulterar i en exeptionellt lång eftersmak. Tesseron rekommenderar Trésor till Montecristo No. 3 cigarr, men den kan helt säkert drickas när som helst, var som helst och nästan till vad som helst om vi får säga så. Dock bäst efter middagen och vid slutet av en perfekt kväll.Smakkommentar:

Mycket fyllig, tät och intensiv cognac, som verkligen fyller hela munnen och lämnar en fantastisk, lång eftersmak. Sofistikerad och oändligt komplex. Ren överdådig njutning.Vinifikation:

Trésor är en blandning av ungefär 100 eaux-de-vie, valt pga. deras finess, djup och fyllighet. Därefter har de blivit lagrat i mer än två generationer i speciella utvalda tunnor i Tesseron-familjens Paradis-källare, där de mest värdefulla cognacerna förvaras.

Andra populära produkter