Stepp, Pinot Blanc 2019

129.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Crispy Crispy Pinot Blanc, perfekt med grillad fisk, färsk sparris med färsk potatis och smör. Pinot Blanc är en stjärna i Tyskland, det är här Performer är den bästa i hela Europa.

Växterna för detta vin är i 100% ren kalksten. Fältet ligger i ett av de svala områdena i Pfalz. Tillverkad med vinröd teknik med åtta månader på grov fällning och 5% placeras i 2-åriga fat. Ingen malolaktisk jäsning. Har en intensiv och aromatisk bukett med mogna färska örter och mogen grön frukt. Smaken är intensiv och mineral, med den rena fruktsyran som stöder vinets läckra mogna frukt.

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.

Andra populära produkter