Om produkten
Spaniens prestigefyllda mousserande vin CAVA Termen lades till 1970 och omfattar över Spaniens prestigefyllda mousserande viner gjorda av champagnemetoden. Ursprungligen dessa viner som säljs under namnet Champaa var dock i konflikt med den franska Champagne. De allra flesta cava viner som produceras i Katalonien, med Peneds som huvudområde. Att använda termen CAVA viner måste förvaras minst 9 månader på fällningen, och trycket fr disgorging VRE vara minst 4 atmosfärer. Segura Viudas - en av de bästa Segura Viudas ligger i Spanien Peneds-område med hovedsde i en magnifik byggnad från 11-talet. Den ursprungliga byggnaden fungerade som en utkik inlägg, vilket kan hållas en vgent je mot fientliga trupper. Genom ren byggnaderna ändrades och utvidgades och så småningom förvandlas till ett ståtligt hus på landet i romersk-gotisk stil. År 1954 fastigheten köptes av Segura Viudas familj. Semiseco cava cava semiseco gjord av Macabeo 60%, 25% och 15% Parellada xarello och lagras mellan två och tre år innan de släpps. Doften erbjudanden söta toner av citrus, före och en antydan av kanderad frukt. Smaken är gener och krämig och resulterar i en förändring fruktig finish. En trevlig gnistrande allround vin, som båda är lämpliga för nippevin och tjäna rätter (som kryddig) med fisk och skaldjur.