Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Ron Quorhum 30 Aniversario Oporto Finish

Ron Quorhum 30 Aniversario Oporto Finish

Förut 1 299,00 kr.
1 099,00 kr.
Varav alkoholskatt: 180,81 kr. Varav moms: 219,80 kr.
Spara 200,00 kr.
(Erbjudandet gäller t.o.m. 2019-05-31)
Prisgaranti
   På lager
Antal
15%
Här är de populära och klassiska Ron Quorhum 30 Aniversario med ytterligare lagring i fat som tidigare inne port. Portvin produceras i Portugal och är en populär likörstyp i linje med sherry och Madeira. Efter fermenteringen tillsätts dessa vintyper neutral brandy, vilket innebär att de innehåller mer alkohol än vanligt vin. Under hela historien tillsattes brandy till portvinet för att förbereda dem för den långa resan till England, tidigare den viktigaste exportmarknaden. Portvin har därför en alkoholhalt på mellan 14-20% och finns i både söta och torra versioner. En bra vintage portvin smakar typiska röda bär, marsipan, plommon, choklad och vanilj - smak element som fungerar bra med rom, varför portvins fat är lämpliga för fadafslutninger rom.

Vanligt lagras portvin på stora ekfetter som kan innehålla ca 500-550 liter portvin. Timber en maträtt kommer fortfarande sitter Portvin kvar i ek struktur, som skickas till ROM när återigen fylls skålen upp. Det innebär att utrymmet på den använda portvinsrätten upptar några av de smakämnen som portvinet har. Detta kallas en yta / avsluta, och det är Ron Quorhum 30 Aniversario Porto Finish är ett lysande exempel.

Med smak av de klassiska elementen från Ron Quorhum 30 Aniversario som kola, honung, apelsinskal, ek och kaffe integrera den rödaktiga och läckra smaker av portvin maträtt vackert. De färska citruselementen som finns i originalet åtföljs av en djup och bärig karaktär. Då är du ett fan av Ron Quorhum 30 Aniversario den nya Ron Quorhum 30 Aniversario Oporto Finish ett måste prova!
Visa mer
Visa mindre
Alkohol40%Flaskstorlek70 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0