Quintarelli, Alzero 2007

4,369.00 kr.
Bliv medlem
Earn 5% on all purchases

Quintarelli, Alzero 2007

Quintarelli, Alzero 2007

Serving tips

Mörkt kött
Kraftig ost

Om produkten

Ett vin som är obeskrivligt vacker! Vad särskilt sticker ut är den överraskande fokus är definitionen av detta vin. Den enorma elegans är oändlig. Det är ett vin som lugnar sinnena, men också väcker och utmanar dem. Det står i stor kontrast till andra röda viner gjorda i Valpolicella, men Cabernet druvor torkas och därigenom bidra vin med intensitet och kraft. 2004 årgång är en genial uttryck med tydlig stamtavla som kräver timmar av kontemplation och respekt. Den är gjord för att hålla. Drick mellem2015-2030. Dessa ord kommer från The Wine Advocate, som erkänner med 96 poäng i år. Producerad endast i exceptionellt bra årgångar.

Andra populära produkter

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer: Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden: Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.