Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 49,-
  • Fraktfritt från 749,-
  • Snabb leverans

Om oss

Din vinhandel på nätet

Hos VildMedVin är vi drivna av en grundläggande kärlek och passion för vin och spiritus samt god handel. Vi har ett stort sortiment av kvalitets vin, spiritus och choklad.

Leverering & frakt

VildMedVin skickar samma dag vid beställning innan klockan 14:00 och om produkterna finns på lager. Leverans tar ca 2-5 arbetsdagar. Lagerstatus kan du se på alla varor inne på shoppen. Vi skickar med GLS/DB Schenker och din order levereras till det närmsta postombud.


Leverering sker måndag-fredag. Vid uthämtning av varor skall du som kund visa upp giltig legitimation. Detta för att följa svensk lagstiftning och försäkra oss om att du som kund är 20 år eller äldre.


Alla priser på websidan är inkl. svensk moms & svensk alkoholskatt!Är din beställning en gåva?

Använd VildMedVin för att skicka gåvor. Vi slår in fint och skriver till/från kort åt dig. Det är lätt och snabbt - och så är du 100% säker på, att gåvomottagaren får kvalitetsvaror levererat.

Läs hur du skickar en vingåva här

Rådgivning

Vi står alltid klara till att hjälpa dig i valet av vin till helgens middagsmeny, goda erbjudanden på din order eller bara hjälp till att hitta ett vin, som passar din smak. Du kan skriva till oss på info@vildmedvin.dk eller kontakta oss på telefonnummer +45 77 34 21 64.

Adress information

VildMedVin.se
Nybovej 34 
7500 Holstebro 
Danmark
Tel: +45 77 34 21 64

VildMedVin har dessutom ett gott samarbete med över 60 vinbutiker utspridda över hela Danmark.

VildMedVin.se är 100% ägt av VildMedVin ApS (CVR: 30 710 177), som grundades 2007

VildMedVin är en e-märkt nätbutik

Detta betyder att du som kund alltid kan vända dig till Trygg E-handel

Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0