Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 895,-
  • Snabb leverans
Plantation Guyana 17 Years Single Cask

Plantation Guyana 17 Years Single Cask

2 250,00 kr.
Varav alkoholskatt: 254,49 kr. Varav moms: 450,00 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Mycket gammal Demerara rom när det är det allra finaste från Demarara Distillers i Georgetown. Tung och oljigt destillat med brända melass toner, lakrits, honung och vanilj.
Stor känsla i munnen med inslag av vax, honungsmelon, bröst karamell och Barbados socker. Lite rök och lakrits känns mot slutet.

Rommen har efterlagrats på fat tidigare innehållandes en Cognac Ancestrale som är Maison Ferrand topprodukt. Upp emot 70 år gammal Cognac Eau-de-Vier har långsamt saksatt fatet och det är dessa fatnoter som denna gamla grova Demerara rom tagit tillvara på. Rommen är oöverträffad och det är kanske sista gången vi får uppleva en sådan mästerverk.

Denna gamla Demerara rom är så unik i sin karaktär och smak att det skulle vara ett helgerån att vattna ner den. De har därför valt att i år presentera denna gamla Demerara rom med full styrka utan att reducera med vattnet, som i detta fall innebär 56,3% vol.
Visa mer
Visa mindre
Ålder17 årAlkohol56,3%Flaskstorlek70 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0