Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Pira, Barbera d'Alba 2017

Pira, Barbera d'Alba 2017

287,00 kr.
Varav alkoholskatt: 24,54 kr. Varav moms: 57,40 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Mättad rubinröd färg. Fruktig, uttrycksfull aromatisk profil med en touch av körsbär och vilda bär. Din mun saftig, kryddig och med djup, smak och längd.

Piras Barbera d'Alba kommer från en hög position i kommunen Roddino, gränsar till Serralunga d'Alba. De 2 hektarna köptes 1999 och det första året var 2003 och därmed från ett mycket varmt år och från mycket unga växter: Vinet var briljant och har sedan förenat en nyanserad fruktig och djup som är noggrant matchad och markerad av ek med en fin saftig smak. Barbera producerar mörka, färgmättade viner med hög surhet och en mycket måttlig tanninhalt. Många tillverkare Producerar en ny, ganska primitiv version med friskhet och omedelbar attraktion, och sedan en mer ambitiös, skiktad version med stor komplexitet och fruktdjup, typiskt barriärlagrat. Pira producerar helt enkelt en Barbera d'Alba, som typiskt placerar en plats mellan de två skisserna, men kanske det närmaste till sistnämnda. Prissättning är också ett ställe som speglar detta förhållande och är därför extremt attraktivt i många sammanhang.
Visa mer
Visa mindre
Passar tillÅrgång2017Alkohol14,5%
Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0