Pascal Prunier-Bonheur, Beaune Rouge, Les Bons Feuvres 2019 - Magnum

799.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.

Pascal Prunier-Bonheur, Beaune Rouge, Les Bons Feuvres 2019 - Magnum

Pascal Prunier-Bonheur, Beaune Rouge, Les Bons Feuvres 2019 - Magnum

Body Let
Acidity Høj
Sweetness Tør

Aroma

Rød frugt
Søde krydderier
Fad

Aroma

Rød frugt
Søde krydderier
Fad

Facts

Acidity:
Høj
Sweetness:
Tør
Årgång:
2019
Flaskstorlek:
1,5 liter
Korkvariant:
Kork
Alkohol %:
13,50
Område:
Bourgogne
Land:
Frankrike
Druvor:
Pinot Noir 100%
Serveringstemperatur:
15-17°C
Odling:
Konventionell
Smakprofil:
Rød
Body:
Let
Tannin:
Lav

Om produkten

Det er den saftige udgave af Bourgogne du får her - glasset nærmest flyder over med røde bær, som under sig har et lille snert af fad, som får det hele til at hænge sammen. Det er rustik, vellavt Pinot Noir, som sådan noget altid har smagt. Ingen svinkeærinder - bare velsmag. Beaune er et kludetæppe af små navngivne marker - både de kendte 1.er Cru og mindre kendte Lieu-Dits på Village-niveau. Sådan én er Bons Feuvres i den sydlige ende af Beaune, hvor Pascal Prunier laver en rødvin med fængslende aromaer af modne, røde bær og en meget velbalanceres smag der kombinerer frugt, syre og tannin. Server ved 14-16°C i store rødvinsglas. Drik til en stegt andebryst med svampe.

Andra populära produkter

Röda viner

Komplex & elegant
Viner som är komplexa, eleganta och sofistikerade. Deras elegans och komplexitet uppnås antingen på grund av ålder eller kvalitet. Vinerna är oftast av hög kvalitet och har fått den yppersta behandlingen hos producenten. Servera till rätter med vilt och svamp. Röda viner kommer från några av världens mest kända vinområden, där jordmån, tradition och hantverk går upp i en högre nivå.
Aromer: Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, svamp, skogsbotten, kostall, tjära, tobak, torkad frukt, vanilj och kokos.
Vinområden: Bourgogne, Piemonte (barolo/barbaresco), Brunello di Montalcino, Chianti, Rioja, Sicilien och Oregon.
Druvor & typer: Pinot noir, nebbiolo, sangiovese, tempranillo och nerello mascalese.