Eko

Mill & Mortar - Salt of Hearts

73.00 kr
Leverans 4-5 dagar
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

3 DUBBELPRISVINNARE

Salt of Hearts är en 100% naturlig och organisk produkt, som skapas med idén att spara salt utan att spara den goda smaken. De flesta av oss älskar salt, men vi danskar får för mycket av det. Salt of Hearts innehåller endast 15% salt, men beror på interaktionen och strukturen hos de andra ingredienserna, en naturlig smakförstärkare med fokus på saltet.

”Med Salt of Hearts har vi arbetat mycket intensivt med smaknyanserna och blandningen innehåller sura, söta, bittra, umami och starka element. Den har utvecklats i nära samarbete med Rasmus Bredahl, som är kock och medförfattare till kokboken Neurogastronomy - Hemligheten bakom den perfekta måltiden .

Använd Hjärtsalt, där du vanligtvis använder efterbehandlat salt - dvs. strö över skålen; strö på ägg, fisk, biff, sallad, avokado, i kvarnen och som bordssalt. Blandningen känns salt, både till hands när du ströer över den på maten och när du smakar den i munnen.


I mars 2018 utsågs Salt of Hearts till vinnaren av Organic Gold -tävlingen i kategorin Colonial. Priset delas ut av National Organic Association och fokuserar på de mest goda och innovativa ekologiska produkterna som har kommit på marknaden under det senaste året.