Master's Selection, London Dry Gin 3 Liter

1,999.00 kr.
Bliv medlem
Earn 5% on all purchases

Master's Selection, London Dry Gin 3 Liter

Master's Selection, London Dry Gin 3 Liter

Vår utvärdering

Destillation av ingredienserna sker över två varv. Citrus-maceration för sig själv och andra för sig själv. Så småningom blandade koncentrat från både destillationer noggrant och blandat vatten till den slutliga produkten vid 40%. Under 2010 Gin master Val omgjorda för den aktuella blå och vinkel flaska enligt uppgift har genomgått minst ett designpris av sig själva.

Om produkten

Gin master Val produceras av McGinter Distillers och är en kvalitet gin, destillerat tre gånger och producerad av "London Dry Gin" -metoden. Det är en mycket aromatisk gin med fina noter av vild enbär, harts med fina minnen av örter. Smaken är mjuk och krämig och slutar i munnen med en angenäm smak av alkohol på grund av den goda destillation. Finalen upplevs som aromatisk balsam.Gin Master Selection produceras i Destilerías MG destilleri- och flask hallar i den katalanska kuststaden Vilanova i la Geltrú, bara 50 kilometer söder om Barcelona.Ginnen är en klassisk London Dry Gin, när det gäller smak och ingredienser: enbär, koriander, kardemumma, angelikarod, skal, skal av pomeransskal och söt orange.

Det finns inget riktigt lika traditionella som hanterar citrusfrukter. Citrusskal faktiskt kommer att genomsyrad för 50% vol. Av alkohol i 12 månader i behållare 40-liters stål.Destillation av ingredienserna sker över två varv. Citrus-maceration för sig själv och andra för sig själv. Så småningom blandade koncentrat från både destillationer noggrant och blandat vatten till den slutliga produkten vid 40%. Under 2010 Gin master Val omgjorda för den aktuella blå och vinkel flaska enligt uppgift har genomgått minst ett designpris av sig själva.

Andra populära produkter