Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 895,-
  • Snabb leverans
Lenotti, Ripasso "Le Crosare" 2016

Lenotti, Ripasso "Le Crosare" 2016

245,00 kr.
Varav alkoholskatt: 24,54 kr. Varav moms: 49,00 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Lenotti Ripasso "Le Crosare" blir framställd efter att man är färdig med att tillverka Amarone och Recioto på de torkade Corvina, Molinara och Rondinella druvorna. Efter detta, startar en ny jäsning ipå resterna av Amarone / Recioto produktion. Helt konkret innebär det att du häller den läckra, friska Valpolicella Classico rödvinet på de druvskal som finns kvar i jäsningskaret efter jäsning av Amaronen, och startar en ny jäsning av friska vinet. Resultatet blir ett läckert rött vin som tar det bästa från två världar. Du får exotiska, mogna nyanser från druvrester som härstammar från Amaronen, medans du får friskhet, styrka och spänstighet av de unga Valpolicella druvorna. Det ger ett fint komplext vin med toner av koncentrerade mörka röda bär, men även de mer friska och delikata tonerna är vackert representerade.
Drick Lenotti Ripasso till vilt, kalv, lamm eller rostbiff, gärna serverat med syltade och söta bär eller mogna medel starka ostar.
Visa mer
Visa mindre
Passar tillÅrgång2016Lagring2 - 8 år
Alkohol14,5%Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0