category label Alkoholfri

Leitz, Eins Zwei Zero, Sparkling Rosé alkoholfri burk

42.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Leitz Sparkling Rosé Eins Zwei Zero är något så sällsynt som ett alkoholfritt vin som faktiskt smakar som vin. Leitz Sparkling Rosé, tillverkad av Merlot, Portugieser och Pinot Noir, genomgår en mild alkoholisering genom vakuumdestillation och bevarar så mycket smak och karaktär från druvorna som möjligt. Även om alkoholfria alternativ inte har djupet och tyngden som vi känner från "riktigt" vin, är Ein Zwei Zero både färskt, skarpt och vattnigt, med en lätt sötma balanserad av en bra syra - så här känns det inte som att något saknas .

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.

Andre populære produkter