Krug Vintage 2004

3,195.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Krug Vintage från 2004 har blivit döpt Luminous Freshness, lysande friskhet, för att renheten och friskheten som 2004 visade strålande klart i varje droppe. Speiellt känslan av de ljusa duggfriska mornar i Champagne under 2004, har inspirerat till namnet. Denna vintage är soundtrack till 2004 - en årgång med en kylig sommar med en varm höst, som säkrar druvorna den optimala mogningen. Krug beskriver själv vinet som elegant, expressivt och strålande.Krug 2004 visar sin gyllene form, som paketerar in tonerna av äpple, bakta citroner, kvitten och honung vackert, när smaken av brioche, honung, mirabell och citrontart dansar på tungan med den krämiga moussen och slanka syran. Ett verkligt lysande mästerverk.

Gula viner

Krämig & krispig
Viner med en krämig munkänsla och frisk bakomliggande syra. En arombild som domineras av mogna och gyllene frukter och inslag av fatlagring. Ofta viner i den högre kvalitetsklassen. Vinerna serveras till krämiga rätter med fisk eller fjäderfä. Gula viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Gula äpplen, ananas, mango, mogna persikor, citronskal, äppelpaj, apelsiner, smör, yoghurt, nötter, brioche och vanilj.
Vinområden: Bourgogne, Champagne, Oregon, Nya Zeeland, Sydafrika, Washington och Norditalien.
Druvor & typer: Chardonnay (fatlagrad), albariño, pinot gris och chenin blanc (Sydafrika).

Andra populära produkter