Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 49,-
  • Fraktfritt från 749,-
  • Snabb leverans
Kocemba's Sparkling Tea

Kocemba's Sparkling Tea

Kocemba's sparkling Tea är utvecklat av Jacob Kocemba, som har varit sommellier på flera av Danmarks förande restauranger, och dessutom vunnit världsmästerskapet för servitörer. Jacob har arbetat med vin och smaksammansättningar i många år - och har nu använt all sin knowhow till utvecklingen av en helt ny typ av drycker; mousserande te.       Sparkling tea är gjord på extrakt från noga utvalda tesorter, där man har tillsatt färska kryddor, citron och vitvin. Efter lagring på stål fat tappas teet på flaskor och stängs med champagnekork.     Njut av denna nyhet, som en fördrink eller som avslutning, efter en god middag. Flera av varianterna passar riktigt bra till sushi, asiatisk mat, fisk och skaldjur. I övrigt utmärker sig Sparkling Tea med sin låga alkoholprocent (4-6%), vilket gör den perfekt till brunch, lunch och företagsarrangemang.    Kocemba's Sparkling Tea produceras i en klimatvänlig produktion och tillsätts varken färgmedel eller andra onaturliga ingredienser.

Kocemba Sparkling Tea, No 0
151,00 kr. Varav alkoholskatt: 0,00 kr. Varav moms: 30,20 kr.
Prisgaranti
   Slutsåld
Kocemba Sparkling Tea, No 4
168,00 kr. Varav alkoholskatt: 8,29 kr. Varav moms: 33,60 kr.
Prisgaranti
   Slutsåld
Kocemba Sparkling Tea, No. 3
Mousserande te med kamomill. Kocemba är ingen. 3 är en mycket elegant mousserande te med delikata inslag av kamomill - det verkar mer vinous än de andra varianterna
168,00 kr. Varav alkoholskatt: 8,29 kr. Varav moms: 33,60 kr.
Prisgaranti
   Slutsåld
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.




 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0