Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Klinker Brick Winery, Old Ghost OVZ 2015

Klinker Brick Winery, Old Ghost OVZ 2015

549,00 kr.
Varav alkoholskatt: 51,37 kr. Varav moms: 109,80 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Klinker Brick är ett prisbelönt vinhus som är specialiserat på att producera Zinfandel-viner. Gifta paret Steve och Lori Field ligger bakom Klinker Brick och är femte generationens vinproducenter i Lodi Valley, belägen i norra delen av Kaliforniens centrala kust. De har 15 enskilda vingårdar som exklusivt planteras med Zinfandel med undantag för lite Syrah.

Färgen är mörk och djup röd. Duften avslöjar ett tätt och varmt vin med intensiva solmogna bär och söta kryddor som vanilj och lakrits. Det råder ingen tvekan om att det är ett bombastiskt vin med juice och kraft. I munnen är det som en explosion av smaker, som påminner om nybakad fruktpaj med plommon, blåbär och lite karamell och choklad. Den avslöjar sedan anteckningar av peppar som gör intrycket mer intensivt och komplicerat. Balansen mellan vinet är konsekvent med en trevlig syra och mjuka tanniner för att runda ut den långa eftersmaken. Det är ett vin med djup och struktur i en egen klass och det gör hela upplevelsen mer överväldigande.

Denna Zinfandel passar bra till lamm, en god biff eller långstekt kött.
Visa mer
Visa mindre
Årgång2015Alkohol15,9%Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0