Kaiken, Cabernet Sauvignon Ultra 2015

275.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Kaiken Cabernet Sauvignon Ultra är tillverkad på Cabernet Sauvignon och Malbec från utvalda tomter med över 1000 meters höjd i Uco-dalen, där de flesta pinnar planterades för mer än 50 år sedan. Skörden görs för hand med en avkastning på 7,5 ton per år. tunnland och druvorna sorteras manuellt. Efter jäsning lagras 80% av vinet på franska barriärer i 12 månader och resten på ståltankar.

Kaiken Cabernet Sauvignon Ultra har en djup röd färg. I doften hittar du mogna röda bär, tobak och örter. I munnen är det ett kraftfullt och fylligt vin med inslag av plommon, revben och kaffe och vanilj. Ett vin med en väldigt sammansatt struktur med mogna, runda och mjuka tanniner.

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer: Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden: Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.

Andra populära produkter