Der er flot balance mellem det tropiske og det friske i Gaydas Sauvignon Blanc, som er frisk og aromatisk og med god koncentreret smag - præcis som Sauvignon Blanc skal smage. Gaydas Winemaker Vincent Chansault er født og opvokset i Loire, så der er Sauvignon Blanc i blodet, men det er lige så meget med inspiration fra New Zealand og Sydafrika at Vincent laver sin rene, klare Sauvignon Blanc som emmer af hyldeblomst og græs i duften.
Server ved 6-8°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til gravad laks.
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer:
Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.