Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Game Of Thrones Oban, The Nights Watch

Game Of Thrones Oban, The Nights Watch

1 290,00 kr.
Varav alkoholskatt: 206,19 kr. Varav moms: 258,00 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
De svurna bröderna i The Nights Watch avlägger en ed och ägnar sina liv för att värna om de Sju Kungarikerna och skydda människornas rike mot de fasor, som lurar bakom den enorma och uråldriga koloss av is, som är känd som Muren. De står ansikte mot ansikte inför en frusen ödemark, som enligt traditionen är bebodd av vilda människor, jättar och den skräckinjagande Night King och den långa natten han för med sig. De är svärden i natten och väktarna på Muren.

Oban ligger nedanför den branta klippan som vätter mot bukten vid gränsen mellan de västliga höglandet och öarna, gränsen mellan landjorden och havet, precis som Castle Black ligger mellan Westeros och det, som finns bakom muren. Denna vätskans rikedom balanseras av en träig, kryddig torrhet, som utan tvivel skulle ge Nattens Väktare värme även under de kallaste vinternätterna.

Visa mer
Visa mindre
Whisky sortSingle Malt WhiskyRökighetIngen rökighetAlkohol43%
Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0