Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Game Of Thrones Lagavulin, House Lannister

Game Of Thrones Lagavulin, House Lannister

1 291,00 kr.
Varav alkoholskatt: 220,58 kr. Varav moms: 258,20 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Som ett av de rikaste och äldsta dynastierna i de Sju Kungarikena viker sig inte Huset Lannister för något för att kunna behålla sin makt, inflytande och greppet om Järntronen. Deras grymma avsikter representeras lämpligen av ett grym lejon på husets banner. Om känner dem på pulsen så kommer du säkert att höra deras dundrande och våldsamma vrål som har förstört många hus genom historien.

Visserligen: En Lannister betalar alltid sin skuld. Lannister-familjens erövring av järntronen krävde år av noggrann planering och uthållighet, som även gäller i fallet med Lagavulins väg mot den legendariska statusen, som har på gått i mer än 200 år. Lagavulin är en vrålande single malt, som för varje droppe lämnar smaklökarna med en intensiv, rökig arom. Den gyllene vätskan påminner om en av Lannisters rikedomar och serveras bäst rent eller med en enkel droppe vatten.
Visa mer
Visa mindre
Whisky sortSingle Malt WhiskyRökighetPåtaglig rökighetAlkohol46%
Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0