Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Game Of Thrones Dalwhinnie, House Stark

Game Of Thrones Dalwhinnie, House Stark

999,00 kr.
Varav alkoholskatt: 206,19 kr. Varav moms: 199,80 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
I norra Westeros utsträckta, kalla vidder styrde Huset Starks överhuvud i otaliga generationer som King In The North. Huset Stark svor först sin trohet till huset Targaryen - och stod vid sitt ord i nästan 300 år - och sedan till Huset Baratheon, när huset Targaryen föll. Dock kan allt för ädla stoiker vara sårbara, och Starks ord, som ofta hörs i Winterfell, är sanna. "Winter is coming. "

Stark familjens motståndskraft och förmåga att trivas under de mest intensiva situationerna är till stor del format av Winterfells kalla temperaturer. Liksom House Stark, härstammar också Dalwhinnie från höga och kalla norr, och det är de extrema förhållandena i det skotska destilleriet som utgör grunden för whiskyens karakteristiska honungssöta och kryddiga värme.
Visa mer
Visa mindre
Whisky sortSingle Malt WhiskyRökighetIngen rökighetAlkohol43%
Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0