Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 49,-
  • Fraktfritt från 749,-
  • Snabb leverans

Frakt & Leverans

Snabb leverans!


VildMedVin levererar inom 3-6 arbetsdagar, så tillvida din beställning är gjord före kl.14.00. Det kräver förstås att de gällande varorna finns på lager. Lagerstatus kan du se på alla varor i shoppen.Billig leverans!

Det kostar endast från 49:- i frakt och vi skickar order från över 749:- gratis. Det tillkommer INGA andra omkostnader eller avgifter, när du handlar hos VildMedVin.


Säker leverans!


VildMedVin använder det av oss anlitade logistikföretaget, f.n Bring Logistik till våra leveranser. Vår duktiga lagerpersonal ser naturligtvis till att alla försändelser blir säkert inpackade, i godkända emballage. Vi skickar med den av oss anlitade logistikföretag, f.n Bring Logistik som varsamt hanterar ditt paket och levererar till din adress. Du blir aviserad med vidare besked kring leverans av ditt paketFlexibel leverans

Hos VildMedVin tror vi på snabb, billig och flexibel leverans.

Privat - Företag (från 49:- gratis över 749:-)
Den av oss anlitade logistikföretag, f.n Bring Logistik levererar måndag-fredag och till din valda adress. Du blir kontaktad för leverans.
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0