Errazuriz, Syrah Max Reserva 2014

231.00 kr.

Errazuriz, Syrah Max Reserva 2014

Errazuriz, Syrah Max Reserva 2014

Serving tips

Kryddstark mat
Mörkt kött
Mild ost

Vår utvärdering

Tät, nästan svart färg. Frukt Koncentrerad, komplex smak av svarta vinbär, peppar, plommon, läder och rökt trä, rundade vackert av nyanser som lakrits, choklad och mjuka tanniner i detta vin.

Om produkten

Viña Errazuriz grundades 1870 av Don Maximiano när han köpte en bit karg mark i Aconcagua Valley. Hårt arbete, stor vision, kontinuerliga investeringar och sunt förnuft har resulterat i vad man utan att rodna beskriva som en världsklass fält. Idag äger Viña Errazuriz 350 hektar vinodlingar med produktion av mer än 4 miljoner flaskor per år, varav 90% exporteras. Viña Errazuriz 'verkställande är nu den dynamiska Eduardo Chadwick, som är den femte generationen av grundaren Don Maximiano. Bolagets mål är inte bara att producera Chiles bästa viner, men också ganska enkelt att placera både bland de hundra bästa vinerna i världen och vara bland de hundra bästa köp i världen. Med Cabernet Sauvignon Estate, genomkorsas av Wine Spectator som den fjärde bästa vin shopping i världen på druvan Cabernet Sauvignon och Vinedo Chadwick, som vann en blindprovning av flera 1st Cru viner från Bordeaux, är målet nära att uppnås. Chiles mycket gynnsamma geografiska och klimatiska förhållanden ger nästan tillverkare optimala förutsättningar för organisk vinodling. Bland annat gör naturlig inredning i Chile som inte har samma behov av att vidta åtgärder mot skadedjur vill. till exempel i Europa. Det har varit mycket fokus på på Errazuriz, och huset har genom de senaste åren producerade "organiska" druvor. Detta innebär att varken sprutas på fälten eller befruktas av andra än naturlig gödsel i mycket begränsade kvantiteter. Men när huset inte är officiellt certifierat, vi skriver bara organiskt inom citationstecken ...

Andra populära produkter

Rosa viner

Fruktig & söt
Viner med en söt och mogen fruktprofil. Vinerna domineras av den sötma som omsluter vinet och som gör det passande till desserter eller aperitif. Rosa viner definieras av deras sockerhalt och kan därför komma från hela världen. Rosa viner kan komma från hela världen eftersom det som definierar dem är deras restsockerhalt.
Aromer: Honung, mogna tropiska frukter och blommor.
Vinområden: Hela världen.
Druvor & typer: Gewurztraminer, Riesling och Muscat.