Duval-Leroy, Rose Brut

559.00 kr
Leverans 4-5 dagar
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Familjeägt tophus Duval-Leroy är den sista champagne av sin storlek, vilket är 100% familjeägt. Höljet 200 innehåller hektar vingård, som till övervägande del är belägna i Cte Blancs regionen. Bland annat ansåg att mark i alla Côte de Blancs-städer med Grand Cru-status. Dessutom i långsiktiga kontrakt på åkrar och druvor i Montagne de Reims och Valle de Marne. Carol Duval-Leroy Iflge alls, Carol Duval-Leroy är obehindrat tillträde till druvor från de bästa områdena nyckeln till huset framgång. Medan andra tillverkare just följa marknadspriser nycker när de opkber druvor varje år, Carol Duval-Leroy säker på att hon kan arbeta med druvor i exakt önskad kvalitet och stil, år efter år. Den främsta exponenten för elegans Duval-Leroy champagne är elegant och feminin. Carol Duval-Leroy ngter ge efter för amerikanska och asiatiska konsumenter som vill ha fyllighet och frugtsdme - hon trre, aromatiska och uttalade feminina viner, ofta kallad den främsta exponenten för elegant champagne. Beröm från en kredit specialist Ros champagne kan vila mest förföriska drycken i världen, och Duval-Leroy feminin stil källare typ av vin perfekt. Duval s Brut Ros gjord av Chardonnay och Pinot Noir från kalkhaltiga fält i Cte de Blancs. Vinet doft erbjudanden fina toner av röda bär och inslag av frukt torkas la fig. Smaken är fantastisk. Den silkeslena vin lgger den mjuka gommen och p veck lager efter lager av ljuvlig brfrugt ut. De uppskattningar och himmelrbende dekadent vin, perfekt som aperitif eller att följa med ett brett spektrum av gastronomi.

Gula viner

Krämig & krispig
Viner med en krämig munkänsla och frisk bakomliggande syra. En arombild som domineras av mogna och gyllene frukter och inslag av fatlagring. Ofta viner i den högre kvalitetsklassen. Vinerna serveras till krämiga rätter med fisk eller fjäderfä. Gula viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Gula äpplen, ananas, mango, mogna persikor, citronskal, äppelpaj, apelsiner, smör, yoghurt, nötter, brioche och vanilj.
Vinområden: Bourgogne, Champagne, Oregon, Nya Zeeland, Sydafrika, Washington och Norditalien.
Druvor & typer: Chardonnay (fatlagrad), albariño, pinot gris och chenin blanc (Sydafrika).