De Saint Gall, Champagne Demi-Sec

499.00 kr.
Bliv medlem
Earn 5% on all purchases

De Saint Gall, Champagne Demi-Sec

De Saint Gall, Champagne Demi-Sec

Serving tips

Friska desserter
Mys- & Balkongvin

Om produkten

Läcker färsk champagne med en lätt balanserande sötma i smaken. Här är färska doftnoter av tropiska frukter och rostat bröd. I munnen finns fina små bubblor som skapar balans mellan färsk frukt. Sötman framträder som en härlig mogen frukt som vårdas med god balans. En bra champagne för milda efterrätter med färsk frukt.

Gjord helt klassisk med ankajäsning i flaskan. Endast från druvor från de bästa åkrarna i Cote de Blanc, från lägsta Premier Cru-nivå. Huvudfokus i denna Champagne är druvan Chardonnay, som hjälper till att ge den höga finess i smaken.

Lite sött att ha kul med vid juletid, ja tack säger jag. När du fortfarande håller på att testa julkakor kan du njuta av ett halvt sött glas champagne för att hålla nivån uppe.

Andra populära produkter

Rosa viner

Fruktig & söt
Viner med en söt och mogen fruktprofil. Vinerna domineras av den sötma som omsluter vinet och som gör det passande till desserter eller aperitif. Rosa viner definieras av deras sockerhalt och kan därför komma från hela världen. Rosa viner kan komma från hela världen eftersom det som definierar dem är deras restsockerhalt.
Aromer: Honung, mogna tropiska frukter och blommor.
Vinområden: Hela världen.
Druvor & typer: Gewurztraminer, Riesling och Muscat.