Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Francis Coppola, Diamond Collection, Blue Label Merlot 2016

Francis Coppola, Diamond Collection, Blue Label Merlot 2016

259,00 kr.
Varav alkoholskatt: 24,54 kr. Varav moms: 51,80 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Målet med Coppola Merlot Diamond Collection var att skapa ett vin med struktur och komplexitet, men också samtidigt bevara de mjuka tanninerna. Det bästa sättet att lösa denna uppgift på är att använda druvor från olika appellationer. Detta ger en Merlot med många lager av smak och en behaglig förförisk textur. Druvorna från Napa ger fyllighet, söt frukt och intensiva aromer av färska bär, medans druvorna från Sonoma County bidrar med sin naturliga syra vilket ger rödvinet en bättre balans och mer finess. Vinet får sin koncentration från Monterey County, på grund av sandiga jord.
Ett trevlig och mörkrött vin, med aromer av körsbär, blåbär och mörk choklad. Smaken präglas av plommon, svarta vinbär och vanilj. Vinet har lagrats 14 månader på franska ekfat.
Visa mer
Visa mindre
Passar tillUnderområdeNapaÅrgång2016
Alkohol13,5%Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0