Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Francis Coppola, Diamond Collection, Red Blend 2015

Francis Coppola, Diamond Collection, Red Blend 2015

259,00 kr.
Varav alkoholskatt: 24,54 kr. Varav moms: 51,80 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Detta nya vin från Coppola Diamond Red Blend, är en unik "släpp lös fantasin" typ av blandning.

Inspirerad av Scarlet O'Hara i Borta Med Vinden, ett mästerverk - en berättelse om hopp, överlevnad och kärlek, som överskrider livets mest omvälvande händelser. Hennes roll, i centrum av det hela, en komplicerad hjältinna med en rebellisk personlighet, en kvinna som lämnade en sådan bestående intryck på publiken att hon blev en amerikansk ikon. Precis som sin namne, Scarlet Label Red Blend komplex, stormigt och lockande. Den har alla de sofistikerade och raffinerade dragen av Scarlet O'Hara, men med närvaro av rika, kryddig nyanser och kyskhet. Är tillverkad av en blandning av Zinfandel, Syrah, Petit Sirah, Cabernet Sauvignon och Merlot. Detta är vad som gör Scarlet Label Diamond Red Blend redo att vara en annan klassiker, som den Scarlet, den är uppkallad efter.

Framställd av druvor från topp vingårdar i Napa, Sonoma, Lodi och El Dorado. Diamond Red Blend är en rik och varmt vin, som samtidigt är sammetslent. Aromer av boysenbär, läder samt anis. Smaken leder över i riktning mot körsbär, plommon och ek.
Visa mer
Visa mindre
Passar tillÅrgång2015Lagring2 - 7 år
Alkohol13,5%Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0