Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Columbia Crest Gold Ltd. Release 2016

Columbia Crest Gold Ltd. Release 2016

Förut 279,00 kr.
157,00 kr.
Varav alkoholskatt: 24,54 kr. Varav moms: 31,40 kr.
Spara 122,00 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
44%
Varje år väljer källarlagret Columbia Crest druvor från de bästa paketerna på fastigheten för att göra några fades av "GOLD Limited Release", vilket kommer att uttrycka det bästa du kan uppnå i Columbia Valley. Till exempel år 2016 gjordes på bla. Cabernet Franc (46%) och Syrah (36%), mestadels upptagna vid flera paket i AVA Horse Heaven Hills i Columbia Valley, men blandningen kan förändras från år till år. Det är ett ganska torrt område där du behöver använda droppbevattning. Marken är inte särskilt bördig och passar inte vattnet, så droppbevattning ger optimal kontroll över vinplantornas tillväxtmönster.

Efter en manuell plockning av klustren transporteras druvorna snabbt till källaren i små lådor för att undvika betning av druvorna. Druvorna är tantalized, mashed försiktigt och sedan gjutas i ståltankar innan du bär på bären. Vinen från de två druvsorterna aggregeras sedan och överförs till 32% nya franska barriärer och 68% neutrala rätter, som genomgår malolaktisk jäsning och mognas i 17 månader.

GOLD Limited Release har en djup mörk rubinröd färg. Aromen är ganska öppen, med aromatiska, färska nyanser av röda bär - hallon, körsbär - men också hybenblomma. I munnen verkar vinet mörkare, med toner av mörk choklad, engelsk lakrits och skogsmark. Det slutar med en lång, känslig eftersmak, nästan fräsch i stil. Ett mycket komplicerat och charmigt vin - sällsynt för ett Cabernet Franc-baserat vin!
Visa mer
Visa mindre
Passar tillOmrådeWashington StateUnderområdeColumbia Valley
Årgång2016Alkohol13,5%Flaskstorlek75 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0