Clos St. Jean, Combe des Fous 2012

915.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Châteauneuf du Pape la Combe des Fous 2012 är ett annat vackert vin från denna fastighet som erbjuder otrolig rikedom samtidigt som det inte verkar vara tungt, besvärligt eller överdrivet. En blandning av 60% Grenache, 20% Syrah och resten Muscardin, Vaccarese och Cinsault, man hittar anteckningen till spännande cassis, svart hallon, choklad, krossade blommor och exotisk krydda. Fyllig och otroligt elegant, den har polska och balans att dricka snyggt nu, men kommer att utvecklas om 15 år eller mer.

Bruna viner

Komplex & intensiv
Viner med stor intensitet, djup och komplexitet. Vinerna har många lager i sin arombild och en kombination av kraft och komplexitet som uppnås på grund av ålder eller lagringstid på fat. Servera till kraftiga rätter med nötkött, lamm eller fläsk. Bruna viner kommer från hela världen och är ofta det yppersta som vinmakarna kan uppnå. Bruna starkvin passar bra till ostbrickan eller kraftiga desserter.
Aromer: Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, peppar, tobak, kaffe, skogsbotten, stall, blod, rök, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden: Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien och Kalifornien
Druvor & typer: Syrah, cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc och tempranillo.

Andra populära produkter