Champagne Vilmart & Cie, Cuvee Rubis Premier Cru

649.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Färgen på detta vin är laxrosa. Cuvee Rubis animeras av en ihållande rusning som matar en tråd med fina och känsliga bubblor.

Detta vin utvecklar aromer av intensiva röda frukter, inklusive vilda jordgubbar, vilda hallon, körsbär och krusbär. Efter några minuter i glaset väcker en ljus blommig doft våra sinnen med toner av lind och lila.

I gommen är attacken av röda frukter dominerande och stöds av färskheten av rosa grapefrukt. Delikata smaker av melon och persika gör att våra smaklökar blir levande under provsmakningen. Allt får oss att upptäcka ett vin med stor friskhet, fylligt och mycket balanserat.

Denna champagne kan enkelt följa med en vaktel med sura körsbär, patridge, fjäderfä, gås, avokado med räkor, en hummer eller en tallrik med kräftstjärtor. Denna roséchampagnes färskhet och delikatess passar perfekt med en citrusbaserad efterrätt.

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.

Andra populära produkter