Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Champagne Nicolas Feuillatte
Typ
1 stk
1 stk
Lämplig för
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Flaskstorlek
1 stk

Champagne Nicolas Feuillatte

I början av 1980-talet var de mest framgångsrika marknaderna USA och Australien, men följdes snart av andra marknader. 1986 bestämde sig Nicolas Feuillatte sig för att sälja märket till Centre Vinicole de la Champagne. Därmed säkerställde man en tillräcklig försörjning av kvalitetsdruvor, då företaget består av inte mindre än 5200 vinodlare och aktieägare, eller var 4 vinodlare i Champagne förknippas med företaget.      
Centre Vinicole de la Champagne är ett kollektiv som ligger i byn Chouilly, mitt i vinregionen, endast 3 kilometer från Epernay.
Området täcker 2100 hektarer, vilket motsvarar 7 % av hela appellationen. I området finns 11 av de 17 Grand Crus som finns i Champagne. Själva Centret producerar totalt 25 miljoner flaskor om året och har en lagringsanläggning till 80 miljoner flaskor.
På 15 år har försäljningen av Nicolas Feuillatte vuxit från under 1 miljon flaskor till idag ca. 10 miljoner.
Nicolas Feuillatte är nu det 3:e största champagnemärket i världen, och det mest sålda på den franska marknaden.
Nicolas Feuillatte har nu blivit över 80 år gammal och han är fortfarande ambassadör för märket. Han bor växelvis i Frankrike och Australien, som blivit hans andra hem.

Champagne Nicolas Feuillatte, Palmes d'Or Rose Giftbox 2005
Glaset är klar och korall, nästan sensommaren rött i sitt uttryck med tusentals små bubblor och trevlig, levande mousse. I näsan, förtjusande frisk, elegant och
1 598,00 kr. Varav alkoholskatt: 24,54 kr. Varav moms: 319,60 kr.
Prisgaranti
   Slutsåld
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0