Alkoholfri

CERO, Zinfandel Alkoholfri

71.00 kr
Leverans 4-5 dagar
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Cero-vinerna destilleras med hjälp av vakuummetoden. Vakuumdestillation består i att separera vinerna vid mycket lågt tryck och normal rumstemperatur i olika fraktioner i en hög kolonn, som står i ett hermetiskt tillslutet rum. Under vakuum reduceras alkoholens kokpunkt så att den faktiskt "kokar" vid rumstemperatur - Cero-vinerna destilleras vid ca. 30 ° C Det som är bra med denna metod är att vinets icke-flyktiga beståndsdelar, t.ex. mineraler, syror, fenoler, sockerarter och vitaminer bevaras. Dvs. att både smak och karaktär av vinerna till stor del bibehålls. Dessutom får vinet inte en "kokt" smak när du undviker de höga temperaturerna. Alla processer är helt datorstyrda så att kvaliteten på vinerna kan hållas på en konstant hög nivå.

Till skillnad från många andra alkoholfria produkter, som ofta har mycket tillsatt socker, vill Cero-vinerna bevara den vinösa delen så mycket som möjligt. Delvis för att säkerställa vinupplevelsen, delvis för att

gör ett riktigt alternativ till vin på bordet i alla hem. De alkoholfria Cero-vinerna är riktiga, goda alternativ till vanliga viner. Det här är bra viner som hjälper konsumenten med ett alkoholfritt alternativ utan att kompromissa med kvaliteten eller det goda sociala livet. Detta alkoholfria röda vin produceras huvudsakligen av Zinfandel-druvor som odlas i Kalifornien, USA. Det är ett vin med en fin djupröd färg, delikat, fräsch och lite kryddig arom samt en utsökt och äkta fruktsmak med anteckningar av plommon och helt mogna svarta och röda bär. Cero är extremt lämplig för en god måltid och kan avnjutas i gott sällskap när som helst - utan dåligt samvete. Eftersom det är alkoholfritt behöver du inte undra över begränsningar och kan alltid köra hem igen på kvällen.

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer: Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden: Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.