category label Alkoholfri

CERO, Rosé Alkoholfri

69.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Cero-vinerna destilleras med hjälp av vakuummetoden. Vakuumdestillation består i att separera vinerna vid mycket lågt tryck och normal rumstemperatur i olika fraktioner i en hög kolonn, som står i ett hermetiskt tillslutet rum. Under vakuum reduceras alkoholens kokpunkt så att den faktiskt "kokar" vid rumstemperatur - Cero-vinerna destilleras vid ca. 30 ° C Det som är bra med denna metod är att vinets icke-flyktiga beståndsdelar, t.ex. mineraler, syror, fenoler, sockerarter och vitaminer bevaras. Dvs. att både smak och karaktär av vinerna till stor del bibehålls. Dessutom får vinet inte en "kokt" smak när du undviker de höga temperaturerna. Alla processer är helt datorstyrda så att kvaliteten på vinerna kan hållas på en konstant hög nivå.

Till skillnad från många andra alkoholfria produkter, som ofta innehåller mycket socker, vill Cero-vinerna bevara den vinösa delen så mycket som möjligt. Dels för att säkerställa vinupplevelsen, dels för att göra ett verkligt alternativ till vin på bordet i vilket hem som helst.

De alkoholfria Cero-vinerna är riktiga, goda alternativ till vanliga viner. Det här är bra viner som hjälper konsumenten med ett alkoholfritt alternativ utan att kompromissa med kvaliteten eller det goda sociala livet. Detta alkoholfria rosévin produceras främst av Colombard-druvor som odlas i Kalifornien, USA. Det är ett elegant rosévin med en fin färg, delikat fruktarom och fräsch, utsökt och autentisk smak. Denna Cero är särskilt lämplig för förrätter och bufféer eller som ett uppfriskande terrassvin på varma sommardagar och kan avnjutas i gott sällskap när som helst - utan dåligt samvete. Eftersom det är alkoholfritt behöver du inte undra över begränsningar och kan alltid köra hem igen.

Vinet bör serveras kylt och bör drickas medan det är ungt.

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.

Andre populære produkter