Alkoholfri

CERO, Chardonnay Alkoholfri

69.00 kr
Leverans 4-5 dagar
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Cero-vinerna destilleras med vakuummetoden. Vakuumdestillation består i att separera vinerna vid mycket lågt tryck och normal rumstemperatur i olika fraktioner i en hög kolonn, som står i ett hermetiskt tillslutet rum. Under vakuum reduceras alkoholens kokpunkt så att den faktiskt "kokar" vid rumstemperatur - Cero-vinerna destilleras vid ca. 30 ° C Det som är bra med denna metod är att de icke-flyktiga beståndsdelarna i vinet, t.ex. mineraler, syror, fenoler, sockerarter och vitaminer bevaras. Dvs. att både smak och karaktär av vinerna till stor del bibehålls. Dessutom får vinet inte en "kokt" smak när du undviker de höga temperaturerna. Alla processer är helt datorstyrda, så att kvaliteten på vinerna kan hållas på en konstant hög nivå.
Till skillnad från många andra alkoholfria produkter, som ofta innehåller mycket socker, vill Cero-vinerna bevara den vinösa delen så mycket som möjligt. Dels för att säkerställa vinupplevelsen, dels för att göra ett verkligt alternativ till vin på bordet i vilket hem som helst.
De alkoholfria Cero-vinerna är riktiga, goda alternativ till vanliga viner. Det här är bra viner som hjälper konsumenten med ett alkoholfritt alternativ utan att kompromissa med kvaliteten eller det goda, sociala livet.
Detta alkoholfria vitt vin produceras huvudsakligen av Chardonnay-druvor som odlas i Kalifornien, USA.
Det är ett underbart och uppfriskande vitt vin med en fin klar färg, delikat och fräsch arom samt en välbalanserad, utsökt och autentisk fruktsmak med en touch av citrus.
Denna Cero är särskilt lämplig för både förrätter och god mat och kan avnjutas i gott sällskap när som helst - utan dåligt samvete. Eftersom det är alkoholfritt behöver du inte undra över begränsningar och kan alltid köra hem igen.

Vinet ska serveras kylt och bör drickas medan det är ungt.

Orange viner

Fet & fyllig
Viner med en mjuk och krämig munkänsla och överdådig stil där syran är låg och friskheten sekundär. Fet, krämig, vulgär, tropisk och mogen i stilen. Servera vinerna med fisk- och fjäderfärätter med grädde/smörbaserade såser. Orange viner kommer vanligtvis från vinområden med mycket sol och värme.
Aromer: Ananas, mango, banan, persikor, mandariner, gula äpplen, citroner, majs, vanilj, kokos, smör och yoghurt.
Vinområden: Kalifornien, Australien, Syditalien och Spanien.
Druvor & typer: Chardonnay, malvasia och viognier.