Casa Montes, Ampakama Cabernet Sauvignon 2014

159.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Ampakama Cabernet Sauvignon är tillverkad av 100% Cabernet Sauvignon som skördades i mars. Den har en fin rubinröd färg och en härlig doft av röda frukter med en touch av krusbär. På tungan kompletteras detta med svarta vinbär, peppar och choklad samt söta tanniner som ger vinet en mycket fin struktur.

Vinet är bl.a. en stark följeslagare till t.ex. grillat kött och pasta med svamp. Det är också helt perfekt till exempel till den danska julmåltiden. med grillat fläsk!

Vi rekommenderar servering vid 16-18 grader.

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer: Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden: Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.

Andra populära produkter