4.0
af 1 anmeldelser

Camoli, Moscato Spumante

89.00 kr
Bliv medlem.
Optjen 5% på dine køb.
4.0
af 1 anmeldelser

Camoli, Moscato Spumante

4.0
af 1 anmeldelser

Camoli, Moscato Spumante

Serving tips

Friska desserter

Our evaluation

Tillverkad av solmogen Moscato från Piedmont området. I glaset vin är lätt gyllene och med en fin och trevlig mousse. Stilistiskt kombinerar Tosos Moscato Dolce Moscato druva rik, blommig och intensiv frukt med en friskhet och lätthet som är helt unik. Sötma full av smak och ändå fräsch och aptit rengöring i stil. En lysande dessert och förrätt, kan du aldrig tröttnar på.

Omdömen

4.0 af 1 anmeldelser

Om produkten

Italienskt mousserande dessertvin Ingen säger Piemonte, tnker flesta danskar förmodligen på Barolo, Barbaresco och kanske även Barbera, men italienarna hellre tnke p Asti Spumante! Det mousserande dessertvin där de bästa releaser kommer från de branta sluttningarna runt staden Asti handlar om något sammanfattar La Dolce Vita, det ljuva livet. Muscat vin med bubblor - en lysande uppfinning Moscato druva är den mest förekommande gröna druv olika Piedmont. Det finns många olika kloner av Moscato och Piemonte var har lyckligtvis valt att odla den bästa klonen, Muscat Blanc Petits Grains. Dessutom FET Piedmontese den lysande id för att ge vinerna en zing kolsyra, som gör söt smak och uppfriskande. Även om vinälskare, som normalt vrnger p nsen av dessert viner p Muscat, m BJE för charmer änden från Piedmont. Toso - en av de bästa Toso är en av de bästa producenterna av Spumante viner p Moscato druva. Vingrden ser ut som en propeller från en science fiction-film, kräver utrustning srklasse om du vill skapa mousserande Moscato vin utan druvan exceptionellt förförisk frukt och blom aromer GR förlorad. En av hemligheterna Tosos vin är att vinet hålls mycket klig hela produktionsforlbet, s även de finaste aspekterna intakta. Toso Moscato Dolce Tillverkad av solmogen Moscato från Piedmont området. I glas fremstr vin är lätt gyllene och med en fin och trevlig mousse. Stilmssigt kombinerar Tosos Moscato Dolce Moscato druvor rik, blommig och intensiv frukt med en friskhet och lätthet som är helt unik. Den sdmefuld i smak och ändå fräsch och aptit rengöring i stil. En lysande dessert och appetitvkker att man aldrig kan tröttna på.

Andra populära produkter

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.

Rosa viner

Fruktig & söt
Viner med en söt och mogen fruktprofil. Vinerna domineras av den sötma som omsluter vinet och som gör det passande till desserter eller aperitif. Rosa viner definieras av deras sockerhalt och kan därför komma från hela världen. Rosa viner kan komma från hela världen eftersom det som definierar dem är deras restsockerhalt.
Aromer: Honung, mogna tropiska frukter och blommor.
Vinområden: Hela världen.
Druvor & typer: Gewurztraminer, Riesling och Muscat.