God vin skal kendes på balance - og det fornemmer man til fulde i Aria. Her er kompositionen mellem de fire druesorter nemlig i perfekt ligevægt og vinen hviler i sig selv. Fra de friske mørkerøde bær, til undertoner af læder og nødder, lidt tørret krydderi. Her får du den fulde oplevelse af Caiarossa - et lykkeligt ægteskab mellem Toscanas solbeskinnede kyst og Bordeauxdruerne i en silkeblød, aromatisk og tæt rødvin, som man næsten hellere vil sidde og dufte til hele aftenen - men det er alligevel umuligt ikke at modstå en mundfuld. Lagrer 14 måneder på en blanding af forskellige fade, heraf 15% nye. Server ved 17-19°C i store rødvinsglas. Drik til elegante oksekødsretter - mørbrad og filet - med kraftig sauce.
Viner som är fruktiga och lättdruckna med en frisk syra. Cerise viner har ett feminint och elegant uttryck. Fruktprofilen domineras av röda bär och eventuella inslag från fatlagring. Servera till kraftiga vegetariska rätter, fjäderfä eller fläsk. Cerise viner kommer från områden med måttligt till svalt klimat.
Aromer:
Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, vanilj och kokos.
Vinområden:
Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Kalifornien, Australien och Nya Zeeland.
Druvor & typer:
Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella och sangiovese.