Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
Brown Brothers, Ten Acres Shiraz, Heathcote 2010

Brown Brothers, Ten Acres Shiraz, Heathcote 2010

242,00 kr.
Varav alkoholskatt: 24,54 kr. Varav moms: 48,40 kr.
Prisgaranti
   Slutsåld
Föremålet är tyvärr såld. Ange din e-postadress i rutan nedan för att få ett e-postmeddelande när det är lagrat igen.
E-mail:
Shiraz "Ten Acres" producerades för första gången år 2012 med druvor från en enda vingård i Heathcote. På vinetikett har åter en ritning som visar John Francis Brown 1885, före den ursprungliga "Ten Acres" vingård i Milawa, som gav namn till den nya vin. Druvorna skördas från den första halvan av mars till mitten av april. Alkohol potential druvor var varierade mellan tomterna på enda fält 13,5-14,8%! Vinet är jäst i tankar av rostfritt stål med automatisk omrörning av måste, en utrustning som ger hög frukt och färgextrakt. Efter att ha avslutat den malolaktiska jäsningen vinet åldras under 12-18 månader på franska och amerikanska fat av 225 l., Varav 25% är nya. Heathcote Shiraz "Ten Acres" har en mörk, glänsande, rubinröd färg. Den nästan tumla ut ur glaset med aromer av mogna röda frukter och nyanser av svart peppar, muscatnød och cederträ. I smaken hittar du också en god frukt koncentration - igen med nyanser av mörka bär (plommon) - och även karaktär av ceder, tobak och vanilj. Så småningom kommer du känner en bra tannin men också en friskhet som döljer väl 14,5% i alkohol! En underbar komplement till rätter. rostbiff, lamm eller vilt - som med vitlök, kryddor och en välsmakande sås. Det kommer också att göra bra för en mogen cheddarost.
Shiraz "Ten Acres" producerades för första gången 2012 med druvor från en enda vingård i Heathcote. På vinetikett har åter en ritning som visar John Francis Brown 1885, före den ursprungliga "Ten Acres" vingård i Milawa, som gav namn till denna nya vin. Druvorna skördas från första halvan av mars till mitten av april. Alkohol potential druvor varierade mellan skiftena i den området 13,5-14,8%! Vinet är jäst i rostfria ståltankar med automatisk omrörning av musten, en anordning som ger hög frukt och färgextrakt. Efter avslutad malolaktiska jäsningen vinet åldras under 12-18 månader i amerikanska och franska fat av 225 l., Varav 25% är nya.

Heathcote Shiraz "Ten Acres" har en mörk, glänsande, rubinröd färg. Den nästan tumla ut ur glaset med aromer av mogen röd frukt och nyanser av svart peppar, muscatnød och cederträ. I smaken hittar du också en god frukt koncentration - igen med nyanser av mörka bär (plommon) - och även karaktär av ceder, tobak och vanilj. Så småningom kommer du känner en bra tannin men också en friskhet som döljer väl 14,5% alkohol!

En underbar följeslagare för rätter. rostbiff, lamm eller vilt - som med vitlök, kryddor och en välsmakande sås. Det kommer också att göra bra för en mogen cheddarost.
Visa mer
Visa mindre
Passar tillÅrgång2010Alkohol14,5%
Flaskstorlek75 cl
Produktförslag
Brown Brothers, Shiraz 2014
Vinpaket - Grillvin Paketet
Vinpaket - Grillvin Paketet
Förut 1 365,00 kr.
883,00 kr.
Fess Parker, Frontier Red
Fess Parker, Frontier Red
Förut 200,00 kr.
Från 124,00 kr.
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0