Bodega Sierra Norte, Heraclio Bobal-Cabernet Sauvignon 2020

129.00 kr
Leverans 4-5 dagar
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Ekologiskt odlade Bobal- och Cabernet Sauvignon-druvor ger ett friskt vin med en djup körsbärsröd färg. Smaken är intensiv och saftig med röda bär, svarta bär och lite tobak. Vinet är fylligt och friskt och har en fin balans mellan den behagliga syran och de mjuka tanninerna. Eftersmaken är mjuk, rund och kännetecknas av underbara kryddor. Extremt välsmakande! Vinet kan med fördel hällas i 14 - 16 grader för att betona färskheten. Njut av det med rostbiff och kalvkött, kokta rätter, vilt, köttfärs och ost.

Lila viner

Kraftig & fruktig
Viner med stor intensitet, fruktighet och power. Viner som är mörka och mycket mogna i fruktbilden. Servera de kraftiga och intensiva vinerna med rött kött, kraftiga grytor eller BBQ. Lila viner kommer ofta från områden med mycket sol och värme. Lila starkvin serveras med blåmögelost och chokladdesserter.
Aromer: Svarta vinbär, björnbär, svarta körsbär, plommon, blåbär, söt lakrits, söt tobak, kanderade bär, kaffe, choklad, vanilj och kokos.
Vinområden: Södra Frankrike, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, södra Italien, Kalifornien, Argentina och Australien.
Druvor & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere och malbec.