Blandlåda - Topp 3 "Nya Trends"

690.00 kr
Ord. pris 988.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

I vinvärlden är vi vanliga människor och tenderar att välja samma viner som vi brukar - för dem känner vi till och är självsäkra! Men saken är att det finns en värld av viner och druvor som väntar på att upptäckas, precis som marknaden ständigt är i rörelse och nya trender dyker upp. Vi har satt ihop detta vinpaket med tre av de nya heta trenderna som man pratar om i vinvärlden just nu. Om du vill skryta med dina vinvänner finns det 3 viner du MÅSTE känna.

Vinpaketet innehåller följande:

Finca Allende Nature:
Allendes Nature kommer från 30 år gamla vinstockar som odlas hållbart med respekt för naturen, dvs. inga bekämpningsmedel eller kemikalier används i fältet. Allende Nature skiljer sig från den andra av Allendes viner genom att åldras i 5 månader i amerikansk ek.


Topf Grüner Veltliner:
Den österrikiska älsklingen Grüner Veltliner har med rätta blivit en stor favorit när det gäller danskar som väljer vitt vin. Johann Topfs version är färsk och mineralisk med mycket grönt äpple och citrusfrukter i smaken - Ett vin som bildar munvatten och törsten efter ett glas mer, oavsett om du gillar det med eller utan en bra fiskrätt.


Commando G La Bruja de Rozas:
100% Grenache från 60 år gamla vinstockar odlade på 900 meters höjd vid Rozas de Puerto Real. Allt görs för hand, odlas biodynamiskt och i källaren jäst på den naturliga jästen i stora gamla ekfat. Vinet är varken stabiliserat eller filtrerat före tappning med minimal användning av SO2.

 

Andre populære produkter