Baron Albert, Champagne Brut L'universelle

368.00 kr
Leverans 4-5 dagar
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Omdömen

4.0
1 anmeldelser
0
1
0
0
0

Om produkten

Torr och fräsch Champagne, direkt efter boken som vi gillar den bäst. Det smyger upp ur glaset med fina gröna toner, citrus och en mineralprecision. Smaken är mestadels fräsch med helt fina nyanser och ett bra liv. Citrus, gröna äpplen och vit lime på bästa sätt. Detta är introduktionen till den helt feminina stilen som systrarna till Baron Albert producerar.

En helt klassisk och fin Champagne som är gjord av de tre systrarna i Baron Albert. Detta vin är en kombination av Pinot Meunier och Chardonnay. Vinet lagras djupt i familjekällarna i Charly-sur-Marne i upp till 2 år innan vinet försvinner. Ett vin som är riktigt trevligt att dricka ensam eller med lätta rätter.

Gula viner

Krämig & krispig
Viner med en krämig munkänsla och frisk bakomliggande syra. En arombild som domineras av mogna och gyllene frukter och inslag av fatlagring. Ofta viner i den högre kvalitetsklassen. Vinerna serveras till krämiga rätter med fisk eller fjäderfä. Gula viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Gula äpplen, ananas, mango, mogna persikor, citronskal, äppelpaj, apelsiner, smör, yoghurt, nötter, brioche och vanilj.
Vinområden: Bourgogne, Champagne, Oregon, Nya Zeeland, Sydafrika, Washington och Norditalien.
Druvor & typer: Chardonnay (fatlagrad), albariño, pinot gris och chenin blanc (Sydafrika).