category label Alkoholfri

Aldea, Red Tempranillo, 0,0 Alcohol Free

69.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Alkoholfritt rött vin från Valga, nära Pontevedra i söder och Santiago de Compostella i norr. Man talar om ett alkoholfritt rött vin tillverkat av Tempranillo-druvan. Det är svårt att hitta en god kvalitet som är alkoholfri, men den här har både en attraktiv djupröd färg och en spännande doft av små violer och en ganska intensiv aromprofil av svarta och röda bär. Smaken är lite kryddig, har fruktig sötma och en ganska trevlig fyllighet med vinaktiga toner. Eftersmaken är torr och ihållande med god balans. Servera mellan 10 och 12 ºC för bästa presentation. Perfekt för alla tillfällen som före middagen eller med mat.

Cerise viner

Lätt & fruktig
Viner som är fruktiga och lättdruckna med en frisk syra. Cerise viner har ett feminint och elegant uttryck. Fruktprofilen domineras av röda bär och eventuella inslag från fatlagring. Servera till kraftiga vegetariska rätter, fjäderfä eller fläsk. Cerise viner kommer från områden med måttligt till svalt klimat.
Aromer: Jordgubbar, körsbär, hallon, rabarber, moreller, lakrits, vanilj och kokos.
Vinområden: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Kalifornien, Australien och Nya Zeeland.
Druvor & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella och sangiovese.

Andra populära produkter