category label Alkoholfri

Aldea, Frizzante, 0,0 Alcohol Free

130.00 kr
Delivery Leverans hem till dörren
price guarantee Trygg E-Handel
trust pilot Trustpilot

Om produkten

Från nordvästra Spanien och företaget Producto de Aldea S.L. kommer denna härliga mousserande dryck som är ett alkoholfritt vin. I glaset får du ett ljust och livligt guldfärgat vin. Doften är fin aromatisk med mogna gröna druvor och frukter. Smaken är fräsch, bubblande och har en fin fruktprofil som är i linje med många "vanliga" mousserande vita viner. Den trevliga stilen med en bubblande torr friskhet gör den lämplig för både välkomstdrink samt fisk- och skaldjursrätter eller lätta fiskrätter. Serveras mellan 4 och 6 ºC och är perfekt för att dricka som en drink före middagen eller nämnda typer av mat.

Gröna viner

Frisk & aromatisk
Vin med hög friskhet och spröd syra som kompletteras av en tydlig arombild. Vinerna är lätta, saftiga och passar bra till lätta rätter med fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Gröna viner kommer vanligtvis från svalare vinområden.
Aromer: Äpplen, päron, melon, kvitten, passionsfrukt, krusbär, blommor, gräs, vita persikor, vitpeppar, lime, citron och mineraler.
Vinområden: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Österrike och Chile.
Druvor & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) och torrontes.

Andre populære produkter