Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 99,-
  • Fraktfritt från 999,-
  • Snabb leverans
A.H Riise Non Plus Ultra "Black Edition" 42% 70 cl.

A.H Riise Non Plus Ultra "Black Edition" 42% 70 cl.

1 345,00 kr.
Varav alkoholskatt: 189,85 kr. Varav moms: 269,00 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Non Plus Ultra Black Edition är den nyaste Limited Release i A.H. Riise-serien. Grundbasen för rommen är standarden A.H. Riise Non Plus Ultra, som sedan har legat på diverse fat. Denna rom är en blandning av över 50 av A.H. Riise's mest exklusiva blandningar.
Begreppet" Non Plus Ultra "härstammar från Herkules kolonner, som enligt romerska mytologin byggdes nära Gibraltarsundet och markerade gränsen för den kända världen. Kolumnerna var märkta "Non Plus Ultra" (Lat. Nothing Further Beyond), som en varning till sjömän att inte fortsätta segla in i det okända.
Rommen har en vacker mörk nästan svart färg, kombinerat med en läcker näsa av: melass, ekträ, tobak, lakrits med kryddig finish.
Smaken av Non Plus Ultra Black Edition är en unik upplevelse. Det är otroligt fyllig och rik med toner av cederträ, vanilj, karamell och melass och med en lång eftersmak.
Visa mer
Visa mindre
Alkohol42%Flaskstorlek70 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0