Glömt lösenordSkapa konto
  • Leverans från 49,-
  • Fraktfritt från 749,-
  • Snabb leverans
A.H Riise Non Plus Ultra "Black Edition" 42% 70 cl.

A.H Riise Non Plus Ultra "Black Edition" 42% 70 cl.

1 340,00 kr.
Varav alkoholskatt: 187,97 kr. Varav moms: 268,00 kr.
Prisgaranti
   På lager
Antal
Non Plus Ultra Black Edition är den senaste begränsade versionen i A.H. Riise-serien. Den grundläggande grunden för utrymmet är standard A.H. Riise Non Plus Ultra, som sedan har varit på en mängd olika rätter. Detta rum är en blandning av över 50 av A.H. Riise mest exklusiva bleknar.
"Konceptet" Non Plus Ultra "härstammar från kolonnerna Herkules, som enligt romerska mytologin byggdes nära Gibraltarsundet och markerade gränsen för den kända världen. Kolumnerna var märkta" Non Plus Ultra "som en varning till sjömän inte fortsätta segla in i det okända.
Cremen har en vacker mörk nästan svart färg kombinerad med en läcker näsa av: melass, ek, tobak, lakrits med kryddig finish.
Smaken av Non Plus Ultra Black-upplagan är en unik upplevelse. Det är otroligt rikt och rikt med sedlar av cederträ, vanilj, karamell och melass med lång eftersmak.
Visa mer
Visa mindre
Typ/FärgRomPropp sortPlastproppOdlingTraditionell
Alkohol42%Flaskstorlek70 cl
Kundservice

Bakom VildMedVin.se står en av Danmarks största vinbutiker. I butiken finns utbildad personal med stor kunskap om allt inom rött- och vitt vin! Kontakta oss gärna med frågor, eller om du inte hittar det röda vin, vita vin eller champagnen du letar efter. Vi hjälpar dessutom gärna till med vin för alla tillfällen.
 

 

Kontakta oss!

+45 77 34 21 64


VildMedVin ApS   |   Sverige   |   + 45 77 34 21 64   |   info@vildmedvin.se  
0